Referenssit

Työnohjaus ja koulutus referenssit:

Valtakunnallisen hoiva-alan yrittäjien Alina-hoivatiimin eri kokoisten yritysten työnohjaus eri kokoonpanoissa 2023-2024 akselilla Tornio-Helsinki etänä.

Hoiva-alan yrittäjien valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä 17.3.2023 puhumassa teemasta: Mistä iloa ja energiaa yrittämiseen ja johtamiseen. Yrittäjien hyvinvointi ja jaksaminen. Osallistujat akselilla Tornio-Helsinki.

Syksy 2023. Valtakunnallinen ensi-, kriisi- ja pelastusalan opiskelijoiden koulutus etänä osana Henkilöstöjohtamisen opintokokonaisuutta: Arvostavan vuorovaikutuksen vaikutus työyhteisön hyvinvointiin ja henkilöstön jaksamiseen- esihenkilön ja psykoterapeutin näkökulma.

2022. Perheyritysten hallitusten ja toimitusjohtajien yksilötyönohjauksia.

Nuorten esihenkilöiden lyhytterapioita 10-20 krt

Nuorten asiantuntijoiden lyhytterapioita 5-20 krt

Nuorten yrittäjien lyhytterapioita 10 krt

Millainen kuvisryhmä haluamme olla? Taito-ja tunnelähtöinen yhteistyö lasten-ja nuorten kanssa 17.8-18.8.2023 Espoon kuvataidekoulun koko henkilökunta Hanasaari.

Psykoterapeuttinen näkökulma nuorten maailmaan nyt ja taiteen parantava ja uutta luova voima luento Organisaation kehittäjät ja suunnittelijat KESSU ry:lle Weegee-talolla, Ruusuvuori-tilassa kevät 2022.

17.9.2021 Kallio-Kuninkala, Valtakunnalliset Visuaalisten koulujen rehtoripäivät puheeni:
Mistä iloa ja energiaa johtamiseen. Rehtoreiden työhyvinvointi ja jaksaminen.

Psykoterapeutti (Valvira, Kela) työnohjaajana STOry, coach, valmentaja (sivutoimi) 6 vuotta ja 10 kk

Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy:ssa

Mm. Työssä jaksamisen tuki, Työnohjaus, (pienryhmät) HUS, anestesia- ja leikkausosasto, (120 sairaanhoitajaa) kevät 2020.

Me-talo Meltsin nuorten eri alojen opettajien ja ohjaajien työnohjaajana coachina 2019-2020. Tiimi koostui ammattitaitoisista pedagogeista, joilla on erityisosaamista niin tieteen , taiteen , liikunnan, perheiden kuin teknologiankin maailmoista.

Psykoterapeuttien ja psykiatrien työnohjaus Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy 2019-

Johtajien yksilötyönohjauksia

Opettajien yksilötyönohjauksia

Ammattikorkeakoulun METKA:n sihteeristön työnohjaus. Nuorisoyhteistyö Allianssin henkilöstön työyhteisökoulutus. Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton rehtoripäivllä 2014, kuvataidekoulujen rehtoreille: Ratkaisukeskeisyys rehtorin työkaluna ja työnohjaus caseja rehtorin arjesta. Taideoppilaitosten rehtoripäivillä Taideyliopistolla Sibelius-Akatemialla 12.-13-3-2015 Ratkaisukeskeinen lähestymistapa johtamisessa. Musiikkioppilaitosten ja kansalaisopistojen toimistohenkilöiden ratkaisukeskeinen työyhteisökoulutus. Ratkaisukeskeiset työyhteisötaidot ja työnilo.

Helsinkimission nuorten kriisityöntekijöiden työnohjauksia, yksilöohjauksia ja mentorointia.

Yksilötyönohjauksia ja psykoterapiaa.

Muksuoppia.

Asiakkaiden palautetta:

" Ensimmäisen kerran elämässäni olen voinut puhua tunteistani ja asioistani jollekin aivan suoraan ja kokenut, että minua ymmärretään ja kuunnellaan"

”Olet auttanut löytämään oman itseni ja tuonut elämänilon ja uskon tulevaisuuteen. Nyt minusta tuntuu, että olen ihan hyvä tyyppi. En olisi selvinnyt yksin ilman sinua.”

Ja toinen lukion keskeyttänyt
” olen löytänyt kanssasi rohkeuden ja positiivisen elämänasenteen ja uskon löytää sittenkin itselleni ainutlaatuisen taiteellisen ja merkityksellisen reitin tulevaisuuteen ja päässyt eroon häpeästä, pelosta ja paniikista. Tulevaisuuden opintopolku ja elämänhallinta on jo hahmottumassa.”

"Kouluttaja oli innostunut ja innostava ja kaikki mukana olijat huomioiva."

"Sain täsmäohjetta muutamaankin asiaan, jotka liittyvät työpaikan ihmisten välisiin asioihin ja olivat siis suureksi hyödyksi."

"Ajattelemisen aihetta myös omaan käyttäytymiseen siinä suhteessa, miten asioihin kannattaa suhtautua."

" Omat unelmat vahvistuivat myös."

"Ratkaisukeskeinen ajattelu: että ongelmien sijaan mietitään ratkaisua ja onnistumisia, eikä epäonnistumisia. Katse eteenpäin ajattelussa."

"Mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä. Kivoja paritehtäviä."

"Rehtorin näkökulmasta oli hienoa, että porukka tuntui viihtyvän ja olivat hyvällä fiiliksellä mukana koko päivän." "Vuorovaikutus!"