Referenssit

Työnohjaus ja koulutus referenssit:


mm. Metropolia Ammattikorkeakoulun METKA:n sihteeristön työnohjaus. Nuorisoyhteistyö Allianssin henkilöstön työyhteisökoulutus. Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton rehtoripäivllä 2014, kuvataidekoulujen rehtoreille: Ratkaisukeskeisyys rehtorin työkaluna ja työnohjaus caseja rehtorin arjesta. Taideoppilaitosten rehtoripäivillä Taideyliopistolla Sibelius-Akatemialla 12.-13-3-2015 Ratkaisukeskeinen lähestymistapa johtamisessa. Musiikkioppilaitosten ja kansalaisopistojen toimistohenkilöiden ratkaisukeskeinen työyhteisökoulutus. Ratkaisukeskeiset työyhteisötaidot ja työnilo.

Helsinkimission nuorten kriisityöntekijöiden työnohjauksia, yksilöohjauksia ja mentorointia.

Yksilötyönohjauksia ja psykoterapiaa.

Muksuoppia.

Asiakkaiden palautetta:

" Ensimmäisen kerran elämässäni olen voinut puhua tunteistani ja asioistani jollekin aivan suoraan ja kokenut, että minua ymmärretään ja kuunnellaan"

”Olet auttanut löytämään oman itseni ja tuonut elämänilon ja uskon tulevaisuuteen. Nyt minusta tuntuu, että olen ihan hyvä tyyppi. En olisi selvinnyt yksin ilman sinua.”

Ja toinen lukion keskeyttänyt
” olen löytänyt kanssasi rohkeuden ja positiivisen elämänasenteen ja uskon löytää sittenkin itselleni ainutlaatuisen taiteellisen ja merkityksellisen reitin tulevaisuuteen ja päässyt eroon häpeästä, pelosta ja paniikista. Tulevaisuuden opintopolku ja elämänhallinta on jo hahmottumassa.”

"Kouluttaja oli innostunut ja innostava ja kaikki mukana olijat huomioiva."

"Sain täsmäohjetta muutamaankin asiaan, jotka liittyvät työpaikan ihmisten välisiin asioihin ja olivat siis suureksi hyödyksi."

"Ajattelemisen aihetta myös omaan käyttäytymiseen siinä suhteessa, miten asioihin kannattaa suhtautua."

" Omat unelmat vahvistuivat myös."

"Ratkaisukeskeinen ajattelu: että ongelmien sijaan mietitään ratkaisua ja onnistumisia, eikä epäonnistumisia. Katse eteenpäin ajattelussa."

"Mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä. Kivoja paritehtäviä."

"Rehtorin näkökulmasta oli hienoa, että porukka tuntui viihtyvän ja olivat hyvällä fiiliksellä mukana koko päivän." "Vuorovaikutus!"